INDONEZIYA TURIZMIDA XAVFSIZLIK: MUAMMOLAR, YECHIMLAR VA XALQARO TAJRIBALARDAN FOYDALANISH IMKONIYATLARI - Tashtayeva, Saida; Usmonova, Sabohat (University Research Base, 2025)
Ushbu maqolada Indoneziya turizmida xavfsizlik bilan bog‘liq muammolar, ularning sabablari va yechimlari tahlil qilinadi. Tadqiqot davomida turizm xavfsizligiga ta’sir etuvchi omillar, shu jumladan tabiiy ofatlar, jinoyatchilik va terrorizm xavfi ko‘rib chiqiladi. Shuningdek, xalqaro tajribadan o‘rganish mumkin bo‘lgan samarali strategiyalar tahlil qilinib, Indoneziya turizm xavfsizligini oshirish bo‘yicha tavsiyalar beriladi.