MEHMONDO‘STLIK SANOATIDA RAQAMLI TEXNOLOGIYALAR VA INNOVATSION MARKETINGNING ROLI - Azizova, Sug‘diyona (University Research Base, 2025)
Ushbu maqola mehmondo‘stlik sanoatida raqamli texnologiyalar va innovatsion marketingning ahamiyatini tahlil qiladi. So‘nggi yillarda mehmondo‘stlik sohasida raqamli transformatsiya va marketing strategiyalarining joriy etilishi xizmatlar sifatini oshirish, mijozlar bilan aloqalarni mustahkamlash va raqobatbardoshlikni kuchaytirish imkoniyatlarini yaratdi. Maqolada jahonda va mamlakatimizda sodir bo‘layotgan o‘zgarishlar, sohadagi mavjud muammolar va ularning yechimlari ko‘rib chiqilgan. Raqamli texnologiyalarni muvaffaqiyatli qo‘llash va innovatsion marketing yondashuvlarini tatbiq etish orqali mehmondo‘stlik sanoatining rivojlanishiga qanday ta’sir ko‘rsatishi mumkinligi haqida tahlil olib borilgan.