SHAHRISABZDA TURIZMNI RIVOJLANTIRISH - Raxmonova, Nilufarxon; Ahmedova, Ruxshona (University Research Base, 2025)
Ushbu tezisda Shahrisabzning turizm salohiyatini yaxshilash va uni dunyo bo‘ylab tanitish uchun zarur bo‘lgan chora-tadbirlarni o‘rganishga qaratilgan.