TURIZMNI RIVOJLANTIRISHDA XORIJIY DAVLATLAR TAJRIBASI - Farmonov , Ilhomjon; Akramova, Malohat (University Research Base, 2025)
Mazkur maqolada turizm sohasini rivojlantirish bo’yicha horijiy tajribalar va innovatsiyalar haqida tahlil qilinadi. Maqolada turizm sohasidagi ilg‘or texnologiyalar, raqamli platformalar va ekologik jihatdan barqaror yondashuvlar kabi zamonaviy usullar ko‘rib chiqiladi.