O‘ZBEKISTONDA ETNOMADANIY TURIZM - Turaboyeva, Yayra; Komilova, Mohlaroyim (University Research Base, 2025)
Maqolada O‘zbekistonda mustaqillik yillarida turizmga bo‘lgan e’tibor, xususan, o‘zbek xalqining milliy madaniyat, ilmiy merosi, xalq uslublarini o‘zida jam etgan “Etnomadaniy turizm” tarmog‘i masalasidagi mulohazalar, taklif va tavsiyalar, mavjud resurslarning joriy holati taxlil etilgan.