KICHIK MAKTAB YOSHIDAGI O‘QUVCHILAR PSIXIKASI - Ismoiljonova Shahrizoda (University Research Base, 2024)
Maqolada kichik maktab yoshidagi o’quvchilarning bilish jarayonlari, aqliy qobiliyatlari, xulq-atvor normalari, psixologik rivojlanishi yoritib berilgan. Bu yoshdagi bolalarning umumiy intelekt darajalarini aniqlash metodika yordamida ifoda etilgan.