PSIXOLOGIYA VA AKMEOLOGIYADA SUB’YEKTIV PARADIGMA - Axmedova, Dilnoza (University Research Base, 2024)
Ushbu maqola akmeologiya va psixologiya fanlarining integratsion aloqalari va ulardgi sub’eytiv pardigma haqida. Shuningdek maqolada mavzu yuzasidan tadqiqotlar olib brogan olimlar ishlariga sharxlar keltirilgan.