BO‘LAJAK BOSHLANG‘ICH SINF O‘QITUVCHILARIDA NUTQIY SIFATLARNI OSHIRISH - Imomaliyeva Musharrafxon; Dadaboyeva Sayyora (University Research Base, 2024)
Ushbu maqolada boshlang‘ich ta’lim maktablarida o‘qituvchilarning turli jargon va chet tilidan kirib kelgan so‘zlardan dars jarayonida va darsdan tashqari holatlarda foydalanishi, natijada o‘quvchilarning bilim olish samaradorligiga qay darajada ijobiy va salbiy ta’sir qilishi haqida so‘z boradi.