TEXNOLOGIYA DARSLARIDA YANGI PEDAGOGIK TEXNOLOGIYALARDAN FOYDALANISHNING AHAMIYATI - Madaminova, Yarkinoy (University Research Base, 2024)
Maqolada umumtalim maktablarida Pedagogik texnologiyalarning o‘rni, ahamiyati, ularni qo‘llashdagi bazi muammolar bayon qiqlingan. Pedagogik texnologiyaladan texnologiya darslarida foydalanish usullari, o‘quvchilarning darslarda nazariy bilimlarni egallashdagi, amaliy ko‘nikmalarni hosil qilishdagi, o‘quvchilarning kommunikativ qobiliyatlarini rivojlantirishdagi o‘rni, samarasi yoritilgan.