ADABIYOT DARSLARIDA AXBOROT TEXNOLOGIYALARIDAN FOYDALANISH-SAMARALI VOSITA SIFATIDA - B.Abdurahmonova; Z.Xasanova (University Research Base, 2024)
Mazkur maqolada adabiyot darslarida o‘quvchilarni qo‘shimcha manbalar bilan ishlashga o‘rgatish xususida fikr bildirilgan.