TALABA YOSHLARDA SOG’LOM FIKR YURITISH MALAKALARINI RIVOJLANTIRISH TEXNOLOGIYASI - Erkaboyeva, Nigora (University Research Base, 2024)
ushbu maqolada talaba yoshlarda sog’lom fikr yuritish malakalarini rivojlantirishda va uning innovatsion pedagogik asoslarini ishlab chiqish zarurati, uning tarixiy asoslari, talaba yoshlarning fikrlashni tahlil qilish uchun sog’lom va nosog’lom fiklash turlari, sog’lom fikrlashning o’ziga hos pedagogik-psixologik xususiyatlari, talaba yoshlarni sog’lom fikr yuritishda pedagogik-psixologik fanlar integratsiyasi ochib berilgan.