FURQATSHUNOSLIK TAKOMILIDA NURBOY JABBOROV TADQIQOTLARINING O‘RNI - Zebo, Qobilova (University Research Base, 2024)
Ushbu maqolada adabiyotshunos olim, filologiya fanlari doktori, professor Nurboy Jabborovning Furqat hayoti va ijodiga bag‘ishlangan tadqiqotlari xususida so‘z yuritilgan. Olim tadqiqotlarining adabiyotshunoslikdagi ahamiyati tahlil qilinib, sohaga oid boshqa tadqiqotlardan farqli jihatlari ko‘rsatilgan.