MILLIY ANANALARIMIZ VA URF ODATLARIMIZ RUHIDA TA’LIM TARBIYA JARAYONLARINI TASHKIL QILISH - Djo‘rayeva Dildorahon Rahmonaliyevna; Eraliyeva Zamira Rasuljonovna (University Research Base, 2024)
Ushbu maqolada urf odat va ananalarimizni maktabgacha yoshdagi o’rni haqida so’z boradi. Bugungi kundagi kelajak avlodlarimiz o’z hayoti va taqdirining egalari o’z tarih zarvaroqlarining ijodkori, yaratuvchisi urf odat va ananamizning kelajak avlodlarga oqilona etkazuvchi ishtirokchilaridir.Maqolada Turli metodlardan ko’rsatib o’tilgan. Adabiyotlar tahlili va guruhlarda o’tkazilgan metodlar natijalari, ven diyagramasi asosida ko’rsatib o’tilgan.