BOSHLANG’ICH TA’LIMDA AXBOROT TEXNOLOGIYALARI ASOSIDA TA`LIM JARAYONLARINI TASHKIL ETISHNING MAQSAD VA VAZIFALARI - N.Xudoyberganov; G.Abdunazarova; G.G’ofurova (University Research Base, 2024)
Prezidentimiz ta’kidlaganlaridek: «Ertangi kun yangicha fikrlay oladigan, zamonaviy bilimga ega bo‘lgan yuksak malakali mutaxassislarni talab etadi». Bu esa kelajagimizni yaqqol tasavvur etish, jamiyatimizning ijtimoiy-ma’naviy poydevorini mustahkamlash ehtiyojini tug‘diradi. Demak, galdagi eng asosiy vazifa: yosh avlodni Vatan ravnaqi, yurt tinchligi, xalq farovonligi kabi olijanob tuyg‘ular ruhida tarbiyalash, yuksak fazilatlarga ega, ezgu g‘oyalar bilan qurollangan. Komil insonlarni voyaga etkazish, jahon andozalariga mos, kuchli bilimli, raqobatbardosh kadrlar tayyorlashdir.