TA’LIM JARAYONINI INNOVATSION TEXNOLOGIYALAR ASOSIDA TASHKIL ETISH - Turakulov, Xamidullo (University Research Base, 2024)
Ta’lim sohasidagi islohotlar kundan-kunga kuchayib, ularni amalga oshirish uchun qonunlar va qarorlar qabul qilinmoqda. Bu borada olib borilayotgan islohotlar ta’lim tizimida ishlayotgan o‘qituvchilarni quvontiribgina qolmay, ulardan darslarni zamon talablari asosida tashkil etib, o‘z xizmat vazifalariga ikki karra mas’uliyat bilan yondashish vazifasini yuklaydi.