АХBОRОT TЕХNОLОGIYАLАR YORDAMIDA O’QUV JARAYONLARINI SIFАTLI VA MAZMUNLI TASHKIL ETISH USULLАRI - Sоliуеv, Оуbеk (University Research Base, 2024)
Bu maqolada xorijiy mamlakatlarda ta’lim jarayonlarini tashkil qilishdagi o’ziga xos usul va metodlar hamda zamonaviy axborot texnologiyalardan foydalanish orqali ta’lim jarayonini, ya’ni boshlang’ich sinflarda fanlarni o’qitishda bolalarning qiziqish va ishtiyoqlarini yanada oshirish samaradorligi haqida so’z boradi.