TO‘PLAM HAQIDA - A.Normatov; Zohidova Muxlisa, Sadraliyeva Gulasal, Sobirova Saodat (University Research Base, 2024)
To‘plam tushunchasi matematikaning asosiy tushunchalaridan biri bo‘lib, u ta’riflanmaydi va misollar yordamida u to‘g‘risida tasavvur hosil qilinadi. To‘plam deganda predmetlar, ob’ektlarni biror xossasiga ko‘ra birgalikda qarashga tushuniladi.