BOSHLANG‘ICH SINFLARDA TABIIY FANNI O‘QITISHNING PEDAGOGIK ASOSLARI - Umaraliyeva, Baxtilaxon (University Research Base, 2024)
O‘zbekistoning mustaqillikka erishishi munosabati bilan ta’lim tizimida ham muhim o‘zgarishlar sodir bo‘ldi. Ta’lim tizimining mazmuni va tuzilishida tarkibiy o‘zgarishlar amalga oshirildi. Ayrim o‘quv fanlari dasturdan olib tashlandi, ayrimlarining mazmuni o‘zgartirildi, ayrim fanlar yangidan yaratilib, o‘quv tizimiga joriy qilindi.