KREATIVLIK-O‘ZIGA XOS FIKRLASH SAN’ATI - Abdujalilova, Muxlisaxon; Shomurodova, Bibizahro (University Research Base, 2024)
Bu maqolada kreativlikning zamonaviy dunyodagi oʻrni, biznesni yuritishdagi ahamiyati, taʼlim sohasidagi o‘rni, kundalik hayotda ham kreativlikning muhim ekanligi yoritib berilgan. Maqolada kreativlikni rivojlantirish usullari, yoshlarda kreativlikni rivojlantirish zarurligi taʼkidlangan.