BOSHLANG‘ICH SINF MATEMATIKA DARSLARIDA UZUNLIK O‘LCHOV BIRLIKLARINI MISOL VA MASALALAR YORDAMIDA O‘RGATISH METODIKASI - Sultanov M.M.; Yermekovа , Jаnerke (University Research Base, 2024)
Maqolada boshlangʻich sinf matematika darslarida uzunlik o‘lchov birliklari, miqdorlar va ularning xossalari, bir jinsli miqdorlar ustida bajariladigan amallar haqida bayon etilgan.