BOSHLANG`ICH SINFLARDA TO‘PLAMLAR VA ULAR USTIDA AMALLARNI О‘RGANISNING NAZARIY ASOSLARI - Zakirov, Furkat (University Research Base, 2024)
Bugungi kunda boshlang‘ich sinflardan boshlab tо‘plamlar va ular ustidaamallar bajarish kiritilib dolzarb masala sifatida о‘rganilmoqda.