ZAMONAVIY PEDAGOGIK TEXNOLOGIYALAR ASOSIDA DARS TASHKIL ETISHNING SAMARADORLIGI - Raxmankulova, Nafisa; Algojayeva, Nursulu (University Research Base, 2024)
An’anaviy ta’lim mamlakatimizning o’quv yurtlarida keng tarqalgan, uning turli jihatlari pedagogika, metodika fanlarida ishlab chiqilgan, katta tajriba to’plangan.