TA’LIM MUASSASALARIDA XULQI OG‘ISHGAN BOLALAR BILAN PSIXOLOG FAOLIYATI - Asilova Sanobarxon; Baxtiyorjonova Mashxurabonu (University Research Base, 2024)
Ta’lim muassasalarida xulqi og’ishgan bolalar bilan psixolog faoliyati juda muhim va dolzarb masalalardan biri. Ta’lim muassasalarida xulqi og’ishish holatlari hozirda juda ko’p kuzatilmoqda bu maqolada xulqi og’ishgan bolalar haqida kerakli va qiziqarli ma’lumotlar mavjud. Shuningdek bu maqolada olimlarning fikrlari tadqiqotlari joy olgan. Shuningdek xulosalar keltirib o‘tilgan.