САЁҲАТ ТУРИЗМИDA ГАСТРОНОМИК ХИЗМАТЛАР: КЕЧА, БУГУН ВА ЭРТА - Гавхарой (University Research Base, 2024)
Ушбу мақола туризм саноатидаги секторлардан бири гастрономик туризмнинг аҳамияти, тарихи, бугуни, ва истиқболларини ёритишга бағишланган. Бу билан бир қаторда унинг лингвистик жиҳатларинингсоциал-структурал, функционал- семантик жиҳатларига оид фикрлар берилган.