BOSHLANGʻICH SINFLARDA EKOLOGIK TAʼLIM VA BARQAROR RIVOJLANISH - Sadriddinova, Zulfiye; Tojiboyeva, Madina (University Research Base, 2024)
Ushbu tezisda boshlang‘ich sinf o‘quvchilariga ekologik tarbiya berish va o‘quvchilarni ekologiyaga munosabati, jonli va jonsiz tabiat haqida tushunchalarni rivojlantirish axloqiy va estetik sifatlarni shakillantirish, tabiat bilan qanday munosabatda bo‘lishi, ta’lim-tarbiyaviy ishlarning tashkil qilishning o‘ziga xosligi bo‘yicha tavsiyalar berilgan.