O‘SMIRLARDA SALBIY XULQ-ATVOR NAMOYON BO‘LISHINING PSIXOLOGIK XUSUSIYATLARI - Asilova Sanobar Xatamboyevna; Botirova Ra’noxon (University Research Base, 2024)
O‘smirlarda salbiy xulq-atvor namoyon bo‘lishining psixologik xususiyatlari bugungi kunning dolzar muammosi sifatida qaralmoqda. Ushbu maqolada bu muammoning psixologik o‘rganishlari ko‘rib chiqildi. Shuningdek xulq-atvordagi buzilishlarning sabab va oqibatlari o‘rganilib fikr va mulohazalar keltirib o‘tildi.