TIJORAT BANKLARI FAOLIYATINI TARTIBGA SOLISHNI TAKOMILLASHTIRISH - Murodova, Dilnoza (University Research Base, 2024)
Maqolada O‘zbekiston Respublikasi Markaziy banki tomonidan amalga oshirilayotgan pul-kredit siyosati vositalari orqali tijorat banklari faoliyatini tartibga solishning maqsadi, vazifalari, strategiyasi va taktikasi o‘rin olgan. Unda tijorat banklarining tabiati, ularning iqtisodiy xavfsizligiga ta’sir etuvchi tahdidlar, ulardan himoyalanish usullari, tijorat banklarining iqtisodiy xavfsizligini baholash mezonlari bayon etilgan.