BOLALARDA MEHNAT TARBIYASINI SHAKLLANTIRISHNING ILMIY-METODIK ASOSLARINI TAKOMILLASHTIRISH - Sanginova, Gulnoza (University Research Base, 2024)
Ushbu maqola bolalarda mehnat tarbiyasini shakllantirishning dolzarbligi, uning ilmiy-metodik asoslarini takomillashtirishga qaratilgan. Bolalarda mehnat tarbiyasini shakllantirish jarayonini chuqur o‘rganish, uning psixologik va pedagogik asoslarini tahlil qilish hamda zamonaviy ta'lim tizimida mehnat tarbiyasini takomillashtirishning ilmiy-metodik yo‘llarini belgilab berishdir.