KICHIK MAKTAB YOSHIDAGI BOLALARDA DIQQATNI RIVOJLANTIRISH USULLARI - Maxkamova, Mastura (University Research Base, 2024)
Ushbu maqolada kichik maktab yoshidagi bolalar uchun diqqatni jamlash qobiliyati muhim ahamiyatga ega. Bu o‘qish, yozish, matematikaning asosiy tushunchalarini o‘rganish, ijtimoiylashish va mustaqil bo‘lish uchun zarurdir.