ZО‘RAVONLIK IJTIMOIY PSIXOLOGIK MUAMMO SIFATIDA - Shomurotova, Nigoraxon (University Research Base, 2024)
Bugungi kunda dunyo hamjamiyatida oilaning barqarorligini ta’minlash har bir mamlakat genofondini rivojlantirishning asosiy omili sanaladi. Milliy genofond mamlakatni iqtisodiy-ijtimoiy rivojlantirishning muhim yо‘nalishlaridan biri bо‘lib, u shuningdek millat kelajagini ham mustahkamlashga xizmat qiladi.