БИЛИАР АТРЕЗИЯ ХАСТАЛИГИНИ ЭРТА СКРИНИНГ ДАСТУРИ: ХАСТАЛИККА ЧАЛИНГАН БОЛАЛАР САЛОМАТЛИГИНИ САҚЛАШНИНГ МУХИМ ВОСИТАСИ - Туйчиев Г.У.; Алиев М.М.; Нематжонов Ф.З.; Мирзакамолова Ф.А. (University Research Base, 2024)
Жамиятнинг келажаги (чақалоқларнинг) касалликларини олдини олиш учун туғма касалликлар, уларнинг келиб чиқиш сабаблари ҳақида маълумот берилган. Тиббиётда уларни даволаш ва натижалар тўғрисида тушунтирилган.