BRONXIAL ASTMA VA UNING PROFILAKTIKASI - Razzakov Nabijon Alijonovich; Asqarova Dilafruz (University Research Base, 2024)
Broxial astma etologiyasi va patogenezi to’g’risida ilmiy malumotlar; bronxial astmaning tasnifi, klinikasi va uning patogenezi; bronxial astma diagnostikasi, kasallik etiologiyasi haqida so’z yuritiladi.