ODAMDA RIVOJLANISHNING FILOGENETIK NUQSONLARI - Ortiqov Muhammadibrohim Musajonovich; Qudratillo Axmadjonov Mashrabboy o’g’li; Shokirova Oygul (University Research Base, 2024)
Ushbu ishda insonlarda uchraydigan kasallaiklar va sababalari to’g’risida ma’kumot berib o’tilgan. Turli filogenetik korrelyasiyalar jarayonlari, ular inson organism tuzilishi va keltirib chiqaradigan anomaliyalarning izoxlanishi tushuntirilgan.