TIRIKLIKNING HUJAYRASIZ SHAKLLARI - Nabijon Razzakov Alijonovich; Muxammadibroxim Ortikov; Qudratillo Axmadjonov Mashrabboy o’g’li (University Research Base, 2024)
Usbu ishda tabiatda uchraydigan viruslar va ularning turlari, keltirib chiqaradigan kasallaiklari va bu jarayonning borishi to’g’risida ma’lumot berilgan. Inson va uni o’rab turgan muhitda mikroorganizmlarning axamiyati batafsil yoritilgan.