BOSHLANG‘ICH SINF O‘QUVCHILARINING ONA TILI DARSLARIDA QO‘LLANILADIGAN SAMARALI METODLAR - Abduraxmonova Nigoraxon; Otajonova Zahroxon (University Research Base, 2024)
Maqolada bo'lajak boshlang'ich sinf o’qituvchilarining ona tili darsida dam olish daqiqasini o’tqizishdagi ijodkorligi, o'quvchilar faoliyati,dars samaradorligini oshirish usullari va yo'llari yoritilgan.