TIRIK SISTEMALARDA TABIIY OMILLAR TA’SIRI - Axmatjonov Qudratbek; Berdiyeva Iroda, Raimova Zarnigor (University Research Base, 2024)
Ushbu ishda tabiiy muhitning tirik sistemalarga ta’siri, uning natijasi va sodir bo’lish mexanizmi to’g’risida ma’lumot berilgan. Ayniqsa, sodir bo’layotgan biofizik jarayonlarning xozirgi kungagi insonlarga ta’siri ko’rib chiqilishi xolatiga e’tibor berilganligi bilan juda qimmatli.