TIBBIY KIMYO FANIDAN MUSTAQIL TA’LIMGA YANGI TEXNOLIGIK YONDASHUV - Kadirov Valijon Abduroxmanovich; Ortikov Muhammadibrohim Musojonovich; Axmadjonov Qudratillo Mashrabboy o’g’li (University Research Base, 2024)
Ta'lim sohasi o'zgaruvchan bosqichni boshdan kechirmoqda va kimyo fanini o'qitish ham bundan mustasno emas. Ushbu ilmiy maqolada biz kimyo o‘qitishda o‘quvchilarning faolligini oshirish, asosiy tushunchalarni tushunish va saqlab qolishga qaratilgan innovatsion yondashuvlarni ko‘rib chiqamiz. Biz o'qituvchilarga samarali strategiyalar haqida to'liq ma'lumot berish uchun texnologiya integratsiyasi, so'rovga asoslangan o'rganish va real dunyo ilovalari kabi turli metodologiyalarni o'rganamiz.