TA’LIMNING KREDIT-MODUL TIZIMIDA BAKALAVIRLARNING MUSTAQIL FAOLIYATINI TASHKIL ETISH METODIKASINI TAKOMILLASHTIRISH YO’LLARI - Abduraxmonova Nigoraxon Akramovna; Alijonova Mohlaroy (University Research Base, 2024)
Ushbu maqolada kredit-modul tizimida bakalavirlarning mustaqil faoliyatini tashkil etish metodikasini takomillashtirish yo’llari asosida tashkil etilgan mustaqil ta’lim- muvaffaqiyatli bajarilganda talabalarning mustaqilliklarini tarbiyalab borishi haqida atroflicha ma’lumotlar beriladi.