BULUTLI HISOBLASHNI TA’LIMDA QO‘LLASH - Mulaydinov Farxod; Po‘latova Ruxshonaxon (University Research Base, 2024)
Ushbu tezisda veb-texnologiyaning zamonaviy servislaridan bo‘lgan “bulutli hisoblash” haqida so‘z yuritiladi. Bulutli hisoblash texnologiyasining kelib chiqishi, uning fandagi ta’siri va afzalliklari-yu kamchiliklarini ko‘rib chiqamiz. Yana shuningdek o‘quvchilarning bunday turdagi servislarga munosabati hamda kelajakdagi holatiga ham to‘xtalib o‘tamiz.