AYRIM DIFFERENSIAL TENGLAMALARNI WOLFRAM MATHEMATICA DASTURIDA YECHISH - Mamajonov Sanjarbek Mirzayevich; Usmonov Muhammadabdulla Qaxramon o‘g‘li (University Research Base, 2024)
Mazkur tezisda ayrim chiziqli oddiy differensial tenglamalarni Wolfram Mathematica dasturidan foydalanib yechildi. Integral egri chiziqlarning grafiklari konstantaning ma’lum qiymatlari uchun yasab ko‘rsatildi. Shu bilan birga chiziqsiz differensial tenglamalarni yechishga doir misoldan namuna keltirildi.