MA’LUMOTLAR BAZASI BILAN ISHLASH PHP VA MYSQL - Mamadjanov Shuxratjon Shavkatovich; Odilov Abdulloh (University Research Base, 2024)
Ushubu tezida php dasturlash tili va Mysql malumotlar bazasi va ularning tarixi haqida malumotlar berip otilgan va xozirga kelip nma uchun bunchalik omma bopligi aytib o’tiladi.