O‘QUV JARAYONIDA INTERFAOL TA’LIM METODLARINI QO‘LLASHNING AFZALLIKLARI - Jumakulov Abdumannon Kodirjonovich (University Research Base, 2024)
Maqolada o‘quv jarayonida interfaol ta‘lim metodlari, ularning tasnifi va o’quvchilarga ta’lim jarayonida o‘qitishning zamonaviy metodlaridan foydalanish uslublari haqida batafsil ma’lumot berilgan.