AYRIM SONLARNI KO‘PAYTIRISHNING SODDA USULLARI - J.T.Nuritdinov; T.E.Azimova (University Research Base, 2024)
Ushbu maqolada ikki va uch xonali sonlarni qog’oz va qalam ishlatmasdan miyyada hisoblash usullari keltirilgan. Oxiri 1 va 11 bilan tugaydigan ikki va uch xonali sonlarni og’zaki ko‘paytirishning sodda metodlari berilgan.