PYTHON DASTURLASH TILI VA UNING BOSHQA DASTURLASH TILLARIDAN AFZALLIKLARI - Botirov Muzaffar Mansurovich (University Research Base, 2024)
Ushbu maqolada Python dasturlash tili haqida ma’lumotlar berilgan. Shuningdek uning boshqa dasturlash tillaridan afzalliklari keltirib o‘tilgan.