ONA TILI DARSLARIDA FIKRNI YOZMA IFODALASHGA O‘RGATISH USULLARI - Parpiyev , Odil Olimovich; Adhamjonova , Muniraxon (University Research Base, 2024)
Ushbu maqolada ona tili darslarida o‘quvchilarning yozma nutqini rivojlantirish uchun foydalaniladigan didaktik vositalar bayon qilingan. Orfografik va morfologik o‘yinlarning mohiyati yoritilib, amaliyotga tatbiq etilishi haqida misollar keltirilgan.