BO`LAJAK O`QITUVCHILARNI SALOMATLIGINI SAQLASHDA GIMNASTIKA MASHG`ULOTLARI VA GIMNASTIKA ATAMALARIGA QO`YILADIGAN TALABLAR - Maxkamov , Akmaljon Yuldashevich; Yuldashev , Samandarbek; Yuldashev , Saidbek (University Research Base, 2024)
Ushbu maqolada gimnastika mashg`ulotlarida va darslar jarayonida gimnastika atamalarini axamiyati va qo`yiladigan talablar atamalarni yasalishi o`z o`rnda ishlatilishi xususidagi ma`lumotlar yoritilgan.