MАKROIQTISODIY BАRQАRORLIKKА ERISHISH YO‘LIDА INVESTITSION MUHITNI IQTISODIY YANАDА YAXSHILАSH YO‘NАLISHLАRI - Mardanov Rahim G‘aybulla o‘g‘li (University Research Base, 2024)
Ushbu maqolada O‘zbekiston Respublikasi iqtisodiyotida makroiqtisodiy barqarorlikka erishish yo‘lida investitsion muhitni yanada yaxshilash uchun olib borilayotgan iqtisodiy islohotlar hamda ushbu olib borilayotgan islohotlarning samaralari, kelgusida mamlakat investitsion muhitini yanada yaxshilash uchun amalga oshirilishi lozim bo‘lgan iqtisodiy va huquqiy mexanizmlarni joriy etish taklif etilgan.