TARKIBIY VA FUNKTSIONAL MODELNI ISHLAB CHIQISHDA TURISTIK FAOLIYAT XAVFSIZLIGINING KOMPLEKS KOMPETENTSIYALARINI SHAKLLANTIRISH ZARURATI - Abdullayev Rustamjon Abduvaliyevich (University Research Base, 2024)
Maqolada Kompetentsiyalarni shakllantirish modeli umumta’lim muassasalarida, jismoniy tarbiya darslarida turistik faoliyat vositalarining kengayishi, shuningdek, rekreatsion yo’nalishdagi turistik tadbirlar, ekskursiya faoliyati, animatsiyalarning sezilarli darajada ko’payishi munosabati bilan yangilanishi haqida ma’lumot berilgan.