ЎЗБЕКИСТОНДА УЙ-ЖОЙ БОЗОРИ ҲОЛАТИНИНГ АҲОЛИ ДАРОМАДЛАРИ БИЛАН БОҒЛИҚЛИК ТЕНДЕНЦИЯЛАРИ - Юлдашев Искандар Бахрамович; Рахмонов Дилшоджон Алиджонович (University Research Base, 2024)
Мақолада Тошкент шаҳрида уй-жой бозорида нархларнинг шаклланиши ва унга таъсир этувчи омиллар таҳлил этилган. Мазкур тенденцияларда асосий омил бўлиши мумкин бўлган кўрсаткичлар – аҳоли даромадлари, ялпи талабнинг шаклланиши каби жиҳатлар таҳлил этилган. Тадқиқотлар асосида илмий хулосалар шакллантириб берилган.