O’ZLASHTIRISHDAN ORTDA QOLGAN BOSHLANG’ICH SINF O’QUVCHILARI - Xursanov Omadbek Ulug‘bek o‘g‘li; Isroilova Bibioysha (University Research Base, 2024)
Ushbu maqolada o‘zlashtirishda orqada qolayotgan, bo‘sh o‘zlashtiruvchi o‘quvchilar haqida ma’lumotlar berildi va ularni bo’sh o’zlashtirish choralari haqida so’z yuritildi.